10.4.09

Gig Rahsia


Ana%20Raffali
Quantcast

Saya rancang untuk menganjurkan satu show kecil sempena saya menamatkan pembelajaran ijazah saya di UiTM. Lebih kurang parti graduasi. Hehe... Siapa yang berminat untuk sertai sila tinggalkan alamat emel anda.

Lokasi dan tarikh akan bergantung pada mesyuarat agung 50 orang yang terawal memberi respon. Terima kasih. ;)

25 ulasan:

  1. kalau tak letak kami dua venus, ana kami gigit.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. wani,
    mustilah..

    zarf,
    kena bawa berbincang dengan ahli komiti.

    titan,
    yang ni la.

    baim,
    sori kena delete post, takut ada org ngorat kau nanti tak terlayan. ;p

    BalasPadam
  4. Saya mahu! Emel ada kat profail, kan?

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. nnt tlg inform sape g yg perform ea? trase spt mau join... anyway,congrats coz dah grad!! :)

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  9. noda, ajim, hazwan... set!

    zarf, okeh. akan dimaklumkan nanti.

    BalasPadam
  10. awak.. konfem saya nak join!!
    x_hackerz@hotmail.com
    ratnojunaidi

    BalasPadam
  11. respon di sini atau di mailing list option di atas?

    kalo di atas sudah diisi. kalau bukan yang itu, masukkan nama saya sekali. email jismin[dot]yusoff[at]gmail

    BalasPadam
  12. Alif dan Jismin,
    sudah dicatit juga!

    BalasPadam
  13. bule bawak kawan ka? ke mereka kene tulis email dorang kat sini jugak??

    BalasPadam
  14. imlo151@yahoo.com

    jemput jgn tak jemput.hehehe

    BalasPadam