20.1.13

#JauhkeSyurga - lagu baru

Pada 24hb Januari 2013 nanti, saya akan hadiahkan lagu terbaru saya #JauhkeSyurga untuk rakan-rakan yang telah banyak membantu, menyokong dan memberikan inspirasi kepada saya selama ini. #JauhkeSyurga ialah sebuah lagu dalam bentuk doa dan doa dalam bentuk lagu. Saya harap anda akan terhibur dan mendapat makna yang mendalam daripada lagu ini.


Sekiranya awak tak keberatan, sila tinggalkan alamat emel awak (dalam widget dibawah) untuk saya hubungi ketika 24hb nanti dengan satu hadiah dari saya. Ini adalah salah satu cara untuk saya berterima kasih atas sokongan awak yang membuatkan saya tak pernah hilang semangat untuk berkarya. Harap dapat teruskan menyokong, dan semestinya, saya sayang awak. ;)


66 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  22. Terima kasih azure9, speKoko, H, Aida Abril, Miss_NIJ, Mira, Farid, ain sudin, Arif Zulhelmi, fara hanna, iera dania, ganuboy kat, a'arul, AMALINA YAAKUB, mrs Q Mia, ::..✿ nanira azieren ✿..::, ir, Eka Jamaludin, dan zulaika.puad Saya terpaksa padam komen anda semua utk elakkan sesiapa salahguna emel korg. Kita nantikan 240113 sama2 ye!

    Ana

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  28. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Sila tinggalkan emel dalam widget mailing list kat atas yeh! ;)

      Padam
  29. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  31. Terima kasih arifuka kashirin, ansuh, Nabila Ahmad Shah, aisyah humaira, anita esa, LalaAhad, azach, Nurudz, 
muhammadimran, pejaljoe!

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  34. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  35. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  36. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  37. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  38. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  39. Terima kasih Cekla, i.remy.n.friends,Ana Damia,Miszspecky,eL,Nyna Amani dan Shaszaliza!

    BalasPadam
  40. Dah hantar jugak.. Suka pd karya awk.. Indah bahasa tersembunyi. :)

    Follow twitter sy ya. @cikreenatan

    BalasPadam
  41. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  42. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  43. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  44. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  45. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  46. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  47. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  48. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  49. Terima kasih Nadia Harnisa,Diyana,Aiera88,Aqifayszi,Along_278 dan HR Apisz

    BalasPadam
  50. Sila tinggalkan emel dalam widget mailing list kat atas yeh! ;)

    BalasPadam
  51. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  52. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  53. Terima kasih Aiman Syazwan dan HannahMrz. kepada yang lain diharap gunakan widget yang disediakan

    BalasPadam
  54. Hi Miss Ana..
    Kadang2 bila kena pada situasinya, lagu ni memang kick!
    Much more respect

    BalasPadam
  55. ana.yusnaine.95@gmail.com. mohon sampai ye?

    BalasPadam
  56. Salam
    Hootoh pun nak jugak la.. hootohtudia@yahoo.com
    Salam Ukhwah dari Hootoh Tudia
    Hootoh Blog

    BalasPadam
  57. Salam kak ana... :)
    saya mmg suka dgn karya kak ana...
    hope karya kak ana terus maju ke hadapan...

    arepitt@ymail.com

    BalasPadam
  58. Salam akak. ni saya, Jannah yang beli dua buku untuk kawan saya, si salam tu. :)

    nuruljannahchesuhaimi@yahoo.com

    BalasPadam
  59. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam